For eiere av virksomheter - Eierforum

Endelig et eksklusivt og reklamefritt forum for eiere av virksomheter. Her kan du finne svar på alle spørsmål relatert til styret i virksomheten din. Erfaringsdeling mellom likemenn og kvinner har vist seg som den mest effektive og motiverende læringsarena, forutsatt god tilrettelegging. 

 

Les mer eller ta kontakt med redaktør Vidar Andersen - Vidar@styreguiden.no

For styreledere og styremedlemmer - Styreforum

I SA Styreforum kommer du blant likemenn og kvinner som ønsker å utvikle seg i rollen og faget. Finn det du søker - når du trenger det - bare et tastetrykk unna. Les interessant fagstoff, søk svar på en ufordring (åpent eller anonymt), delta i diskusjoner,  gi av dine kunnskaper og erfaring.  Være i kontakt,  få impulser.

Les mer - eller ta kontakt med redaktør Vidar Top - vidar.top@vitalsmarts.no

For ledere og administrasjon som jobber opp mot styret - Lederforum 

Er du daglig leder, styresekretær, administrasjonssjef eller innehar annen stilling som medfører at du ofte møter i eller saksbehandler for styret? Da er dette det rette forum for deg. En arena for å møte likemenn og kvinner - få kjappe svar på noe du lurer på, delta i diskusjoner og lese nyheter og interessant fagstoff. 

 

Les mer - eller ta kontakt med redaktør Frode Vatnelid - frode@af-kompetanse.no

For gründere, småbedrifter og styrekandidater - Oppstartsforum

Her finner du ditt forum for likesinnede. Behovet for kunnskap er enormt i en oppstartsbedrift og i småbedrifter som vi ekspandere. Vi vet at de mest suksessrike lærer av andre. Få på plass noen eksterne i styret. Er du kandidat - skaff deg en styreposisjon!

 

Les mer eller ta kontakt med redaktør Hans-Jørgen Skibnes - hj@somlost.no

For alle typer leverandører til styrearenaen - Consultingforum

Er du konsulent, rådgiver eller tilbyder av konkrete produkter og tjenester til bedriftenes styrer, er dette det rette forum for deg. For deg kan StyreAkademiets aktiviteter, nettverk og fora være et sted du synligjør din kompetanse. 

 

Les mer eller ta kontakt med redaktør Victor Jensen - post@styreakademiet.no

Hjem

Finn ditt styreforum
Vi har laget lukkede nettbaserte styrefora - akkurat for dine behov. Benytt den nye medlemsfordelen vi har laget for deg. Tilbudet er gratis for deg som medlem - les om de ulike styrefora og meld deg som interessert deltager. 
 
Er du medlem i StyreAkademiet, og vet hvilket nett- eller styreforum du vil delta i?
Følg linken under og be om å bli deltager:
 

© StyreAkademiet 2019